Talentondersteuning

4ArtAlways ondersteunt talenten in de beeldende kunst welke inhoudelijk aansluiten op het gedachtegoed van de stichting. Dit doen wij in samenwerking met de stichting MCEM (Mastering Cultural Entrepreneurship Maastricht) en stichting De Kopermolen Vaals.M3 festival

Op zondag 12 januari presenteerde Stichting 4ArtAlways in AINSI (Maastricht)
M3 festival, een kunstmanifestatie met het werk van de jonge beeldende talenten Michelle Beurskens, Didianne Leusink en Flo van der Waa.

Michelle Beurkens presenteerde de film JANNEL, Celebrating life waarin het leven en werk van de ‘founder’ van 4ArtAlways, kunstenaar JANNEL centraal staat. Didianne Leusink toonde haar installatie Hidden gems, waarin details die we door de overload aan informatie over het hoofd zien, zichtbaar worden en Flo van der Waa exposeerde nieuw werk waarbij schilderkunst, objecten en de ruimte in elkaar overvloeien.

De jonge talenten, die ondersteund zijn door de Stichting 4ArtAlways, gaven tijdens artist talks een toelichting geven op hun werk.

Verder waren er tijdens het M3 festival onder het motto ‘de kracht van de mythe leeft’ ook cross-overs naar dans en film. Zo voerde Frederike Verhallen, in een choreografie van Mieke Verhooren, een butoh-dans op en werd de film Elf van Luca Meisters vertoond.

M3 festival werd mede mogelijk gemaakt door:
Logo's


In 2018 heeft 4ArtAlways voor het eerst twee jonge talenten beeldende kunst ondersteund, te weten Flo van der Waa en Marie van Vollenhoven:

Lees meer  over het project van Flo van der Waa, getiteld:  ‘Perspectief’ in Kunstruimte 7tien49 in Nuth

Publicatie Flo van der Waa in “Witte Rook”

Lees meer over het project ‘Opgetogica’ van Marie van Vollenhoven et al. in Jan van Eyck Academie Maastricht

Lees meer over het project van Flo van der Waa, getiteld: ‘Perspectief’ in het Poortgebouw Tapijnkazerne Maastricht

Inmiddels is ook de keuze gemaakt voor de jaren 2019-2020. 4ArtAlways gaat twee talenten begeleiden en ondersteunen, te weten: Didianne Leusink en Michelle Beurskens. Op 12 januari 2020 wordt aan beide talenten een podium geboden in Foyer en Theater AINSI, Lage Kanaaldijk 112, 6212 NA MAASTRICHT. Entree is gratis, kaarten via uitbali Theater a.h. Vrijthof Maastricht.